Català Castellano English
 
 

QUE:

Plasmem en imatge fixa o animada tot tipus de producte i projecte. Posem al seu servei tot el que ofereixen les noves tecnologies (TIC) per millorar la imatge de la seva empresa i facilitar la venda i coneixement del seu producte. Suport a la tasca comercial de les empreses en presentacions, fires sectorials o Tours 3D virtuals. Estudiem en profunditat cada projecte per donar la millor solució al client.
QUI:
Som un equip creatiu en àmbit de disseny, multimèdia, publicitat i màrqueting amb una experiència avalada per 25 anys executant projectes en múltiples camps tant industrial, arquitectònic com d'enginyeria. Aportem més visió comercial i optimització de recursos amb èxits contrastats, tant en obra pública/privada com al sector industrial. La nostra creativitat és realista i adaptada al seu pressupost, comprenem les seves necessitats i li exposem les possibilitats reals d'aconseguir el seu objectiu d'una manera eficaç i eficient.
COM:
Mitjançant tècniques d'infografia i animació 3D, generem imatges d'alta qualitat augmentant el valor afegit del seu producte que serviran com a suport a la tasca comercial en fires, conferències, congressos, convencions, promocions, esdeveniments, concursos públics, licitacions. Signem acords de confidencialitat amb aquells clients que així ho requereixin.
   
Mail Jordi comas